Działalność produkcyjna

 

SPOŁEM RADOM spółka z ograniczoną odpowiedzialnością prowadzi swoją działalność produkcyjną w dwóch piekarniach . Jedna została uruchomiona w sklepie LUX-Nr.115 przy ul. Wyścigowej 20, tzw. „osiedlowa”, druga  to duża, przemysłowa piekarnia Nr.7 przy ul. 11Listopada 87, znana na rynku radomskim bo działająca od 1970r. Aby w sposób ciągły gwarantować najwyższy poziom jakości produkowanego pieczywa w ostatnich latach  została wyposażona w nowoczesne maszyny i urządzenia. Ciągłe doskonalenie procesów technologicznych, staranny dobór różnorodnych dodatków i gatunków mąk, tradycyjne prowadzenie kwasów oraz nabyte doświadczenia zapewniły jej ustabilizowaną pozycję na rynku.

Wielkim  atutem produkcji naszych wyrobów są między innymi: własne receptury, produkcja chleba na zakwasach naturalnych,  tradycyjne metody i technologie produkcji oraz stosowanie naturalnych surowców o najwyższej jakości od sprawdzonych dostawców. Metoda produkcji chleba razowego, czy z grupy pieczywa mieszanego np. chleba podstawowego tj. Baltonowskiego oparta jest na starym, tradycyjnym systemie wielofazowego wyprowadzenia kwasów. Cały proces produkcyjny jest skrupulatnie kontrolowany na wszystkich etapach od surowców poczynając a kończąc na wyrobie gotowym. Zaopatrujemy wszystkie własne sklepy spożywcze oraz sprzedajemy swoje wyroby prywatnym kontrahentom.

Oferujemy bardzo szeroki asortyment, który składa się z 32 rodzajów chleba, w tym pieczywo zwykłe i bardzo szeroka oferta asortymentowa pieczywa specjalistycznego wysoko cenionego przez Radomian. Ponadto  duże ilości pieczywa pszennego drobnego, półcukierniczego i wyroby ciastkarskie. Łącznie wypiekamy ponad 90 różnego rodzaju wyrobów. Produkowany chleb w naszych piekarniach z grupy żytniego razowego, czy pszennego Graham nie zawiera w sobie żadnych  zafałszowań np. karmelem bądź innymi pociemniaczami. Oryginalny produkowany przez nasze piekarnie chleb Graham, czy bułki grahamki z zastosowaniem specjalnego procesu technologicznego posiada bardzo cenne walory zdrowotne i zalecany jest szczególnie dla osób z zaburzeniami układu trawiennego.

Aby sprostać rosnącym wymaganiom klientów nie poprzestajemy na produkcji tradycyjnych sprawdzonych wyrobów, ale wprowadzamy także różnego rodzaju nowości.

Spółdzielnia nieustannie modernizuje i dostosowuje zakłady  do potrzeb przepisów i norm unijnych oraz dla uzyskania jak najlepszych  wyrobów i pełnej satysfakcji Klienta.

 

Polecamy Państwu naszą ofertę i zapraszamy do nawiązania kontaktów handlowych

Bliższych informacji udziela:

Dział Produkcji i Handlu  – Tel. 48 363-27-20; 571 313 277

 

PRODUKTY WYPIEKANE
W PIEKARNIACH
SPOŁEM RADOM Sp. z o.o.

 

PIECZYWO ŻYTNIE

PKWiU 10.71.11.0


  • CHLEB ŻYTNI Z ORKISZEM 450 g
  • CHLEB WILEŃSKI ŻYTNI 500 g; 750 g
  • CHLEB WILEŃSKI ZE SŁONECZNIKIEM 450 g
  • CHLEB ŻYTNI JASNY 750 g
  • CHLEB ŻYTNI BEZ DROŻDŻY 450 g

 

PIECZYWO MIESZANE

PKWiU 10.71.11.0


  • CHLEB BALTONOWSKI 550 g
  • CHLEB KRÓLEWSKI 300 g
  • CHLEB MIESZANY RAZOWY 500 g; 750 g
  • CHLEB MIESZANY RAZOWY NA MIODZIE 500 g; 750 g
  • CHLEB MIESZANY RAZOWY NA MIODZIE ZE ŚLIWKĄ 450 g
  • CHLEB MIESZANY Z ZIARNEM SŁONECZNIKA 600 g
  • CHLEB RADOMSKI 400 g
  • CHLEB RAZOWY ZE SŁONECZNIKIEM 500 g
  • CHLEB STAROPOLSKI 600 g
  • CHLEB WIEJSKI 600 g
  • CHLEB RODZINNY 400 g
  • CHLEB Z INDEKSEM 300 g
  • CHLEB KRESOWY 600 g
  • CHLEB WIELOZIARNISTY RAZOWY 500 g
  • CHLEB WIELOZIARNISTY 500 g
  • CHLEB FITNES 300 g

 

 

PIECZYWO PSZENNE ZWYKŁE

PKWiU 10.71.11.0


 

  • BUŁKA KUKURYDZIANA Z DYNIĄ 60 g
  • BUŁKA GRAHAMKA 100 g
  • BUŁKA KUKURYDZIANA 65 g
  • BUŁKA POZNAŃSKA 100 g
  • BUŁKA SOJOWA 55 g
  • BUŁKA ZE SZPINAKIEM I CEBULĄ 65 g
  • BUŁKA WIEJSKA PSZENNA 65 g
  • BUŁKA ZIARNISTA 70 g
  • CHLEB GRAHAM 500 g
  • CHLEB SŁOWIAŃSKI 300 g
  • PALUCH STAROPOLSKI Z ZIARNAMI 75 g
  • PIZZERKA 125 g
  • PALUCH MAMMA MIA 70 g

 

PIECZYWO PSZENNE WYBOROWE

PKWiU 10.71.11.0


  • BAJGLE Z MAKIEM; Z SEZAMEM 100 g
  • BUŁKA KAJZERKA 50 g
  • BUŁKA ŚNIADANIOWA 50 g
  • BUŁKA WROCŁAWSKA (GRYZKA) 350 g
  • PALUCH WROCŁAWSKI 90 g
  • PIECZYWO TOSTOWE 500 g
  • ROGAL WYBOROWY 200 g

 

PIECZYWO PÓŁCUKIERNICZE

PKWiU 10.71.12.0


  • BUŁKA DROŻDŻOWA Z MARMOLADĄ I BUDYNIEM 100 g
  • BUŁKA MONTOWA SŁODKA 60 g
  • BUŁKA DROŻDŻOWA ŚLIMAK 100 g
  • BUŁKA DROŻDŻOWA Z PRAŻONYMI JABŁKAMI 70 g
  • BUŁKA DROŻDŻOWA Z KRUSZONKĄ 85 g
  • BUŁKA DROŻDŻOWA Z MARMOLADĄ 100 g
  • BUŁKA DROŻDŻOWA Z MAKIEM 100 g
  • BUŁKA DROŻDŻOWA Z SEREM 100 g
  • BUŁKA Z NADZIENIEM JAGODOWYM 100 g
  • BUŁECZKI Z NADZIENIEM JAGODOWYM 1000 g
  • BUŁECZKI Z NADZIENIEM JABŁKOWYM 1000 g
  • BUŁKA JAGODZIANKA (ŚWIEŻE JAGODY) W SEZONIE 100 g
  • MINI JAGODZIANKI 1000 g
  • CHAŁA MLECZNA 180 g
  • BUŁKA PUŁAWIANKA 50 g
  • CHAŁA PUŁAWSKA 350 g
  • PALUCH Z NADZIENIEM KREMOWYM 125 g
  • ŚWIDERKI PIKANTNE 1000 g
  • BATON ORKISZOWY 1000 g

 

WYROBY CIASTKARSKIE

 

  • CIASTECZKA OCZKO 2000 g; 300 g; 200 g
  • CIASTECZKA KARBOWANE 2000 g; 300 g; 200 g
  • CIASTECZKA SZYSZKA 2000 g; 300 g; 200 g
  • CIASTECZKA KWIATEK 2000 g; 300 g; 200 g
  • CIASTECZKA PEŁNOZIARNISTE GRAHAM 2000 g; 300 g; 200 g
  • CIASTECZKA PEŁNOZIARNISTE ŻYTNIE 2000 g; 300 g; 200 g
  • CIASTECZKA CZEKOLADOWE 2000 g; 300 g; 200 g
  • CIASTECZKA BISZKOPCIKI 100 g
  • CIASTECZKA RYŻOWO-KUKURYDZIANE Z JABŁKIEM 2000 g; 300 g; 200 g
  • CIASTECZKA OWSIANE ZE SŁONECZNIKIEM 2000 g; 300 g; 200 g
  • BEZIKI 750 g, 100 g
  • PALUSZKI PTYSIOWE 100 g; 1000 g
  • GROSZEK PTYSIOWY 150 g; 1000 g
  • PALUSZKI PTYSIOWE ORKISZOWE BEZ CUKRU 100 g
  • OBWARZANKI PTYSIOWE Z CUKREM 150 g
  • PIERNIK SPOŁEMOWSKI Z BAKALIAMI 500 g
  • CIASTO DROŻDŻOWE Z RODZYNKAMI 1000 g

 

POZOSTAŁE

PKWiU 10.72.19.0


  • BUŁKA TARTA PACZKOWANA 500 g